MedWin


MedWin este un Sistem Informatic Integrat destinat medicilor de familie realizat de Softeh Plus, care gestioneaza si prelucreaza integral datele rezultate din activitatile medicale desfasurate zilnic.

Softeh Plus

In ajutorul medicilor de familie din Romania

Softeh Plus SRL are o experienta de peste 20 de ani pe piata software din Romania, timp in care a dezvoltat sisteme informatice ce sustin activitatea in diverse domenii ca: farmacii, constructii, medicina, asigurari, contabilitate, gestiune, comert.

Pe baza experientei acumulate am evoluat o data cu partenerii nostri si am, am devenit din ce in ce mai buni si am dezvoltat sisteme informatice de care suntem mandri si care ne-au creat imaginea unei companii credibile, responsabile.

In domeniul sanatatii, Softeh Plus activeaza de peste 17 ani, timp in care a dezvoltat sisteme informatice ce acopera integral necesitatile cabinetelor medicilor de familie, spitalelor, clinicilor si laboratoarelor medicale sau ale farmaciilor.

Specialistii Softeh Plus cunosc foarte bine (activitatea medicala in toate domeniile sale), ceea ce ne permite sa afirmam ca aplicatiile noastre usureaza cu mult munca tuturor cadrelor medicale.

Echipa de consultanta MedWin este formata din 5 membri cu vasta experienta in ceea ce priveste aplicatiile software pentru medici de familie si peste 40 de reprezentanti locali in teritoriu.

Peste 2000 de clienti din domeniul medicinei din toata tara au avut incredere in noi, iar noi am fost pe masura asteptarilor, venind cu propuneri si idei noi care au condus la sisteme mai complexe, mai puternice si mai apreciate.

DESCOPERA SOFTEH PLUS

MedWin – Dedicat pentru profesionisti

Datorita optiunilor usor de configurat, sistemul se adapteaza activitatii fiecarui medic in parte, fiind solutia optima pentru eliminarea rutinei si timpului pierdut pentru completarea formularelor si rapoartelor. Se mareste astfel timpul dedicat pacientilor si calitatea actului medical, prin accesul la intregul istoric al consultatiilor si investigatiilor efectuate asupra pacientului.

PREZENTARE MEDWIN
aplicatie MedWin

Demo MedWin

Daca doriti sa incercati gratuit o varianta demo a sistemului MedWin, va rugam sa ne lasati datele dumneavoastra de contact. Un specialist Softeh Plus va va contacta pentru instalarea programului.

Cere MedWin pentru test

Puteti comanda online

Sistemul Informatic pentru Cabinete de Medicina Familiei si Medici Specialisti – MedWin

Comanda Acum